Ons werk

Van toen tot nu

Wij hebben sinds 1998 een aantal website's mogen bouwen.
Onder het menu-item [Ons werk] treft u daarvan een foto-overzicht aan.


Op deze pagina plaatsen wij de site's inclusief een korte  omschrijving en een link naar de site zelf.

bertbever.jpg

De site is ontworpen en gebouwd voor kinderen tot 12 jaar. De Bert Bever Club is een kinderafdeling van De Verre Naasten. 
Het karakter "Bert Bever" is bedacht en getekend door Jo de Putter van Deelstra en De Jong. In samenwerking met hen is deze site tot stand gekomen. Door middel van een CMS is de site inhoudelijk te beheren.
URL : http://www.bertbever.nl/

becolourful.jpg

Jacqueline de Jonge ontwerpt Quilts met uitzonderlijke kleurschakeringen. De patronen worden geproduceerd in Nederland maar in binnen- en buitenland verkocht. De site is een middel om de Quilts te presenteren en om verkooppunten bekend te maken.
URL : http://www.becolourful.com/

cgk.jpg

Wij mochten deze site voorzien van een nieuwe 'look and feel'. Daarnaast is de hele site omgezet naar een CMS zodat de medewerkers op eenvoudige wijze zelf de site kunnen beheren. T.b.v. de gegevens over predikanten, plaatselijke kerken en het beroepingswerk hebben we maatwerk php-scripts geprogrammeerd die in de site zijn verwerkt. De iconen voor de diverse afdelingen waren in zwart-wit aanwezig. Op verzoek van de opdrachtgever zijn we daarmee verder gegaan en zo is de vormgeving ontstaan.
URL : http://www.cgk.nl/